Even Voorstellen

Welkom bij mijn blog!

Ik ben Marijke Corvers, en met trots kan ik zeggen dat ik al sinds 2001 werk als schoonheidsspecialiste. De wereld van huidverzorging en make-up heeft al op jonge leeftijd mijn hart gestolen, en het is dan ook geen verrassing dat ik in 2005 de stap heb gezet om mijn droom te verwezenlijken: mijn eigen beautystudio openen. Sindsdien is mijn passie voor dit vak alleen maar gegroeid, en ik geniet nog elke dag van het werk dat ik met zoveel liefde doe, en door de jaren heen heb ik inmiddels een behoorlijk trouw klantenbestand opgebouwd.

Als Stivas gediplomeerd professional hecht ik veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Het behalen van dit diploma heeft me niet alleen de nodige theoretische kennis gegeven, maar heeft me ook de kans gegeven om waardevolle praktijkervaring op te doen. Maar het leren stopte daar niet voor mij. Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technieken, neem ik regelmatig deel aan trainingen en cursussen. Het is voor mij van essentieel belang om mijn kennis up-to-date te houden, zodat ik mijn cliënten altijd de beste behandelingen kan bieden.

Een van de dingen waar ik het meest van geniet, is het uitproberen van nieuwe producten en technologieën op het gebied van schoonheid en verzorging. Door mijn jarenlange ervaring en de vele producten die ik heb getest, kan ik jullie voorzien van eerlijke en betrouwbare adviezen. Mijn blog zal dan ook dienen als een platform waarop ik mijn favoriete producten, webshops, bevindingen en ervaringen graag met jullie deel.

Ik geloof dat schoonheid niet alleen van buiten komt, maar ook van binnen. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te verwennen met de beste behandelingen en producten. In mijn blog zullen jullie dan ook niet alleen tips vinden voor huidverzorging en beautyproducten, maar ook voor algemeen welzijn en zelfzorg. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar natuurlijke producten. Net zoals ik oplet wat voor stoffen er mijn voeding zitten, let ik ook op wat ik op mijn huid en dat van mijn klanten smeer. Al maak ik ook wel eens uitzonderingen voor producten die niet 100% natuurlijk zijn maar die ik wel heel erg fijn vind!

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik om deze reis samen te beginnen. Samen ontdekken we de wereld van schoonheid, welzijn en zelfliefde. Voel je vrij om vragen te stellen, opmerkingen achter te laten en jouw ervaringen te delen. Laten we samen stralen en genieten van het moois dat het leven te bieden heeft!

Tot snel in mijn volgende blogpost!

*Mijn blogs bevatten affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang van mijn favoriete merken en webshops als je via mijn link iets koopt. Die links staan in artikelen die ik schrijf of het zijn banners waar je op kunt klikken.

Je betaalt hierdoor niet meer dan normaal. Een win-win situatie dus: jij als consument krijgt een directe link naar mooie producten én je steunt met je aankoop mijn blog! Uiteraard kun je erop vertrouwen dat ik alleen producten deel waar ik 100% achter sta of die ik zelf ook graag gebruik.

 

Marijke -xxx-

Marijke