shop

 SERUMS

Wat Zijn Serums en Waarom Zijn Ze Belangrijk?

Serums zijn krachtige huidverzorgingsproducten die specifiek zijn samengesteld om diep in je huid door te dringen en gerichte voordelen te leveren. Ze zijn meestal licht van textuur en bevatten geconcentreerde actieve ingrediënten zoals vitamines, antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Deze formuleringen zijn bedoeld om specifieke huidproblemen aan te pakken, van hydratatie en rimpelvermindering tot pigmentatiecorrectie en het stimuleren van de collageenproductie.

Het gebruik van serums is eenvoudig. Reinig eerst je huid grondig en breng vervolgens een kleine hoeveelheid serum aan op je gezicht en hals. Masseer zachtjes in met opwaartse bewegingen totdat het serum volledig is opgenomen. Gebruik daarna je gebruikelijke moisturizer en zonnebrandcrème om je huid te beschermen.

GRATIS HUIDADVIES

Twijfel je over welke producten je moet kiezen of weet je niet goed welke producten het best bij jouw huidtype  of huidprobleem passen? Geen probleem, daar help ik je graag verder mee. Verstuur je vraag via het contact formulier voor een gratis huidadvies.

 

 

 

Volg ons op social media