plasma medical lift

Vanaf  € 150,-

ALTIJD AL EEN OOGLIFT GEWILD MAAR NOOIT DE STAP DURVEN ZETTEN?

Plasma medical lift is een unieke,  revolutionaire en veilige behandeling voor het liften van de oogleden. Een ideale oplossing voor wie graag de oogleden wil laten liften maar liever geen plastische chirurgie wil. Met de plasma medical lift kan de huid verstrakt en gelift worden zonder chirurgische ingrepen, prikken of snijden.

Ook kunnen we met deze techniek bovenlip rimpels, kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpels, de neuslippenplooi , de buik en de hals behandelen.

De plasma medical behandeling heeft bovendien een relatief korte hersteltijd.

Voor en Na Foto Plasma Medical Lift

PLASMA PEN VERSUS PLASTISCHE CHIRURGIE

Plasma Medical Lift

VEEL GESTELDE VRAGEN

Er wordt niet gesneden in de huid = geen littekens

Geen hechtingen

Geen anesthesie nodig

Korte behandeltijd

Korte herstelperiode

Risico op complicaties zijn miniem

Goedkoper

Geen risico op 'overlifting'

Natuurlijke uitstraling

Zijn er bijwerkingen?

Ja, na de behandeling voelt de huid wat branderig aan en de gemaakte plasma puntjes zijn zichtbaar. Bij een behandeling van de oogleden treedt er zwelling op. Meestal is dit na 2 à 3 dagen weer verdwenen. Het genezingsproces duurt 7 à 10 dagen. Dit zijn dus veel minder bijwerkingen en een veel kortere hersteltijd dan een chirurgische ooglidcorrectie.

Doet de behandeling pijn?

De behandeling is niet pijnloos. Vooral op de oogleden kan het erg gevoelig zijn. Als je dat wenst kan er op het te behandelen gebied een verdovende créme aangebracht worden.

Hoelang houd het resultaat aan?

Het resultaat houdt zo’n 2 jaar aan. Afhankelijk van de conditie van uw huid en levensstijl . ( roken, zonnebaden, weinig slaap etc verkort het resultaat.)

Hoelang duurt een behandeling?

De behandeltijd is kort, maar is afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone. Bijvoorbeeld een ooglidverstrakking duurt ongeveer 10 minuten per oog. 

Kunnen er meerdere zones tegelijk behandeld worden?

Dat is mogelijk, maar het advies is om niet meer dan 2 zones tegelijk te behandelen. Zones die samen behandeld kunnen worden zijn bijvoorbeeld boven en onderoogleden, bovenoogleden en kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels en fronsrimpels, boven en onderlip.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In de meeste gevallen is 1 behandeling voldoende. Voornamelijk bij een ooglid verstrakking kan het zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn.

Mag ik na de behandeling onder de zonnebank?

Nee, zolang de huid nog aan het herstellen is mag u absoluut niet onder de zonnebank. Het herstel proces duurt tenminste 3 maanden. Ook voor de behandeling mag u zeker een week van te voren niet onder de zonnebank geweest zijn. Na de behandeling dient de huid goed beschermt te worden tegen UV straling met een SPF 50. Boek uw behandeling ook niet vlak voor u op vakantie gaat. 

WAT IS PLASMA?

Plasma bestaat uit deeltjes van een gasvormige stof die in meer of mindere mate geïoniseerd zijn. Door een speciale techniek ontstaat een vonkontlading ( soort bliksemschicht) die plasma opwekt. Dit plasma zorgt ervoor dat we de huid heel geleidelijk kunnen verwarmen. 

HOE WERKT DE PLASMA MEDICAL LIFT?

Plasma zorgt voor een direct liftend effect. Met de plasma pen zetten we kleine puntjes op de huid. Hierdoor trekken de huidvezels samen en krijgt uw vrijwel onmiddellijk een liftend effect. Tegelijkertijd wordt de collageenproductie gestimuleerd. Dit is erg bevorderlijk voor het langdurig verstrakken en verjongen van de huid.

Vlak na de behandeling zie je meestal al resultaat. Het eindresultaat is echter pas zichtbaar na 12 weken. Dit is omdat het collageen in de huid gestimuleerd wordt en zijn werking moet doen. Na 12 weken zie je hoe effectief de behandeling heeft geholpen. Meestal is een behandeling voldoende, maar in sommige gevallen kan er soms nog een 2e en een derde behandeling nodig zijn. Deze herhaal behandeling kan na 12 weken plaatsvinden.

Het resultaat blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Afhankelijk van de conditie van uw huid en levensstijl ( roken, zonnebaden, slaaptekort,….)

Bij een oogliftcorrectie d.m.v. operatieve huidverwijdering wordt de huid volledig doorgesneden. Hierdoor ontstaat littekenweefsel. Deze behandeling kunt u niet blijven herhalen. De plasma medical behandeling kan u, indien gewenst, zo vaak herhalen als u wil.

VOOR DE BEHANDELING EN NAZORG

De eerste keer dat u komt is alleen voor het intake gesprek. Niet elke huid en elke rimpel is geschikt om te behandelen met de plasma pen. Tijdens het intake gesprek wordt u huid beoordeeld en bespreken we wat uw wensen zijn en wat u van de behandeling kan verwachten. Ook worden er voor- foto’s gemaakt. Deze dienen als referentie voor de controle. Het intake gesprek is gratis en vrijblijvend.

Mocht u besluiten dat u behandeld wilt worden en tijdens de behandeling gebruik wilt maken van een verdovende crème, dan krijgt u tijdens de intake de crème mee naar huis en instructies hoe u deze crème aan moet brengen voor u naar volgende afspraak komt. Het gebruik van een verdovende créme betekent niet dat de behandeling pijnloos zal zijn, maar is wel beter vol te houden.

De behandeling duurt niet lang ( afhankelijk van welk gebied u wilt laten behandelen) Om u een idee te geven zijn we bijvoorbeeld 10 tot 15 minuten bezig met 1 ooglid.

Na een behandeling aan de oogleden, zal er er zwelling optreden. Dit is een heel normaal proces en zal zo’n 2 tot 3 dagen aanhouden. Ook kan de huid wat branderig aanvoelen.

Na de behandeling heeft de huid 7 tot 10 dagen nodig om te herstellen. Ook de puntjes zullen zichtbaar blijven. Dit worden korstjes die er vanzelf afvallen. Houdt hier dus rekening mee met de afspraken die u in de week na de behandeling plant.

Bekijk hier de tarieven voor een plasma medical lift

Plasma Medical Lift Behandeling
Plasma Medical Lift Behandeling

De Plasma Medical lift is geschikt voor:

Bovenooglid verstrakking

Onderooglid verstrakking

Kraaienpootjes

Voorhoofds rimpels

Neus-lippenplooi

Verstrakking bovenlip

Lipsticklijntjes

Wang verstrakking

Nek verstrakking

Wenkbrauwlift

Rimpels op de buik

COLLAGEEN BOOSTER TREATMENT

Naast de plasma medical lift bieden wij ook een collageen booster treatment aan. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van plasma, maar bij deze teckniek wordt er gebruik gemaakt van een platte behandelkop waarbij de plasma meer gelijkmatig in de huid wordt gesproeid.

Bij deze behandeling worden er dus geen puntjes op de huid gezet maar wordt uw eigen collageen productie gestimuleerd om de huid strakker te maken. 

Er wordt eerst een transparante gel op uw huid aangebracht waarna we met de behandelkop over de huid bewegen. Deze behandeling is niet pijnlijk. De collageen booster treatment kan los geboekt worden, of in combinatie met een gezichtsbehandeling. Deze behandeling mag iedere 4 weken herhaald worden.

Bekijk hier de tarieven voor een collageen booster treatment.

Wanneer mag u niet behandeld worden met plasma?

De plasma medical lift is niet voor iedereen geschikt. Bij onderstaande punten mag u niet behandeld worden.

Een open wond

Zwangerschap of borstvoeding

Ernstige acné

Gebruik van bloedverdunners

Allergie of overgevoeligheid voor de producten die gebruikt worden zoals de verdovingscréme

Kanker, een terugkerende huidkanker of meerdere voorlopers van huidkanker

Een actieve infectie zoals bv een koortslip, lupus of een stofwisselingsziekte

Aids of HIV

Diabetes, tenzij deze onder controle is

Een geschiedenis van hart en vaatziekten

Een pacemaker

Recente fillers of botox/ chirurgische ingrepen (minder dan 6 maanden geleden)

Cadeaubon True Skin

GEEF EEN Plasma lift CADEAU!

Volg ons op social media

  •        Donderdag : 9.15 – 18.00
  • Vrijdag : 9.15 – 18.00
  •       Zaterdag : 10.15 – 14.00