Een Stralende Huid Ontdekken met het  Ledlight Therapie Masker   

Natuurlijke schoonheid en huidverzorging zijn onderwerpen die altijd in de belangstelling staan. Van oude remedies tot moderne technologieën, er is een constant streven naar effectieve manieren om de huid te verbeteren en te verjongen. Een van de niet meer weg te denken trends in de huidverzorgingswereld is de behandeling met infrarood LED-maskers en hun voordelen voor de huid. Ontwikkeld in de jaren 80 door NASA om wondgenezing en weefselgroei te stimuleren en verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen. Sindsdien wordt het toegepast als huid verbeterende behandeling. Laten we eens duiken in waarom deze behandeling zo gunstig kan zijn en wat het precies voor je huid kan doen.

Wat is een infrarood LED-masker?

Een infrarood LED-masker is een huidverzorgingsapparaat dat gebruikmaakt van LED-lichttechnologie, met name infrarood lichtgolven, om verschillende huidaandoeningen te behandelen en de algehele huidconditie te verbeteren. Dit type masker zendt specifieke golflengten van rood en infrarood licht uit die tot diep in de huidlagen doordringen.

Ledlicht Therapie Masker

Voordelen van behandeling met een infrarood LED-masker voor de huid

  1. Stimulatie van collageen en elastine

Infrarood LED-licht kan de productie van collageen en elastine in de huid stimuleren. Collageen en elastine zijn essentiële eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven. Door de productie hiervan te bevorderen, kan een LED-masker helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het verstevigen van de huid.

  1. Verbeterde huidtextuur en teint

De behandeling met infrarood LED-licht kan de bloedcirculatie in de huid verbeteren, waardoor de huidcellen meer zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Dit kan leiden tot een egalere teint, een gladdere huidtextuur en een gezondere uitstraling.

  1. Ontstekingsremmende eigenschappen

Infrarood licht staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen en roodheid, waardoor het gunstig is voor mensen met acne of rosacea.

  1. Versnelling van wondgenezing

Het gebruik van infrarood LED-licht kan ook de wondgenezing versnellen, omdat het de celvernieuwing bevordert. Dit kan handig zijn bij het herstellen van beschadigde huid of het verminderen van littekens.

  1. Verbetering van de opname van huidverzorgingsproducten

Door de stimulatie van de bloedcirculatie kan het gebruik van een infrarood LED-masker de opname van actieve ingrediënten uit huidverzorgingsproducten verbeteren. Dit maximaliseert de effectiviteit van je huidverzorgingsroutine.

 

Ledlicht Therapie Masker

Nieuw bij Beautystudio True Skin

Vanaf nu kun je dus ook voor deze geavanceerde behandeling met LED-lichttherapie terecht bij Beautystudio True Skin. Dit innovatieve huidverzorgingsproces kan los geboekt worden, in kuurvorm of gecombineerd worden met andere gezichtsbehandelingen, en het is een ware oppepper voor je huid.

Bij Beautystudio True Skin gebruiken we het CurrentBody Skin LED Licht Therapie Masker. Dit masker behoort tot de top van LED-therapiemaskers die momenteel beschikbaar zijn op de markt. Het apparaat maakt gebruik van een tweeledige technologie door rood (633nm) en bijna-infrarood licht (830nm) te combineren. Deze twee golflengten werken diep onder het huidoppervlak om het natuurlijke verjongingsproces te stimuleren en een zichtbaar stralende en gezondere teint te creëren.

Dit apparaat is onderbouwd door wetenschap. De wetenschapper achter de dubbele-golftechnologie legt uit: “Naarmate we ouder worden, raakt onze huid geblokkeerd en rood LED-licht voedt je huid en ‘deblokkeert de leidingen’. Infrarood, de andere technologie in het apparaat, werkt door de ‘wondhelende cellen’ in de huid te stimuleren – waardoor zich een nieuwe, frisse huid vormt.”

Het gebruik van dit masker resulteert in een frisser ogende huid. Het apparaat maakt gebruik van dezelfde gouden standaard LED-technologie die wordt gebruikt door artsen en salons over de hele wereld. Klinisch bewijs toont aan dat het rimpels met 35% kan verminderen in slechts 4 weken. Bovendien gaf 95% van de gebruikers aan dat de teint, textuur, stevigheid en strakheid van hun huid was verbeterd. Tijdens een behandeling met het Led masker wordt een hydrogel masker gebruikt worden om de werking van de LED’s te versterken en de opname van de werkstoffen van het masker te bevorderen. De huid voelt na de behandeling heerlijk zacht en gehydrateerd aan.

Ledlicht Behandeling

Het masker is gemaakt van gepatenteerde flexibele siliconen, waardoor het perfect aansluit op het gezicht en het licht elk deel van de huid kan bereiken. Dit is anders dan veel andere draagbare LED-apparaten, waarbij dit niveau van comfort en effectiviteit niet altijd wordt bereikt. De behandeling is pijnloos en veilig voor de ogen en de huid. Ledlicht bevat geen UV straling zoals de zon, dus het bruint en beschadigd de huid niet. Er kan een lichte warmte sensatie worden gevoeld tijdens de behandeling omdat het licht enige warmte afgeeft. Een behandeling met het Led masker is vooral lekker ontspannend.

Dit award-winnende LED-masker is geliefd bij beroemdheden zoals Nina Garcia, Kaley Cuoco, Suki Waterhouse, Adwoa Aboah, Oscar genomineerde Carey Mulligan en velen anderen. Het heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder de Cosmopolitan Beauty Awards 2020, Woman&Home Beauty Awards 2020, Pure Beauty Awards 2020, Wardrobe Icons 2021.

Contra Indicaties: 

Zwangerschap en borstvoeding, epilepsie, mensen die Sint -Janskruid gebruiken, bepaalde medicijnen of plantenextracten die lichtgevoeligheidveroorzaken.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak bij Beautystudio True Skin en ontdek zelf wat deze behandeling voor jouw huid kan betekenen. Laat je huid stralen met deze geavanceerde LED-lichttherapie!

 

Liefs Marijke